Cafe on Tour
Cafe on Tour

Cafe on Tour

Cafe on Tour is een compleet ingerichte bar welke wij bij u op locatie kunnen plaatsen , het mobiele cafe is een sfeervolle blikvanger op uw feest en wordt compleet geleverd met drank, barmedewerkers en is voorzien van sfeervolle verlichting, koeling, 2 tappunten en een groot beeldscherm waar wij uw eigen film, fotopresentatie of tekst op kunnen plaatsen. Cafe on Tour is beschikbaar voor bedrijfsfeesten, schuurfeesten of een feest aan huis, Cafe on Tour kan zowel binnen als buiten geplaatst worden.
Cafe on Tour is beschikbaar vanaf 75 personen, bent u met een kleinere groep of heeft u niet voldoende ruimte, dan hebben wij ook nog onze mobiel bar: Bar Gezellig.

Het formaat van Cafe on Tour is 6 x 2 ½ m ( geopend 8 ½ x 5 m). Voor het plaatsen van Cafe on Tour  hebben wij een vrije ruimte nodig van 15 m lengte.

Prijzen

De huurprijs van Cafe on Tour bedraagt 375,00 excl. transportkosten, barmedewerkers en drank, de drank verzorgen we op nacalculatie en bedraagt ca 9,50 p.p. , de exacte prijs wordt achteraf berekend en is oa afhankelijk van de tijdsduur van uw feest, maar we kunnen ook een all-in drankarrangement verzorgen, zodat u precies weet wat de kosten zijn.
Wilt u meer informatie, advies of een prijsopgave neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op, zodat we aan de hand van uw wensen een passende offerte voor u kunnen maken.

Bar Gezellig overview
Bar Gezellig container
Bar Gezellig in action
Bar gezellig welkom
Bar gezellig zomerfeest
Bar Gezellig in loods
Bar Gezellig in tent

Stuur een bericht

Op al onze leveringen en diensten zijn de algemene voorwaarden en privacy verklaring van Troost Catering van toepassing.

Pin It on Pinterest

Share This