Cafe on Tour
Cafe on Tour

Cafe on Tour

Cafe on Tour is een compleet ingerichte bar welke wij bij u op locatie kunnen plaatsen , het mobiele cafe is een sfeervolle blikvanger op uw feest en wordt compleet geleverd met drank, barmedewerkers en is voorzien van sfeervolle verlichting, koeling, 2 tappunten en een groot beeldscherm waar wij uw eigen film, fotopresentatie of tekst op kunnen plaatsen. Cafe on Tour  is vanaf 100 personen beschikbaar voor bedrijfsfeesten, schuurfeesten of een feest aan huis, Cafe on Tour kan zowel binnen als buiten geplaatst worden.

Het formaat van Cafe on Tour is 6 x 2 ½ m ( geopend 8 ½ x 5 m) voor het plaatsen van Cafe on Tour  hebben wij een vrije ruimte nodig van 15 m lengte.

Cafe on tour is beschikbaar vanaf 100 personen, bent u met een kleinere groep of heeft u niet voldoende ruimte, dan hebben wij Bar Gezellig.

Wij kunnen bij Cafe on Tour ook de catering verzorgen en de complete aankleding zoals partytenten, meubilair, verwarming, verlichting, decoratie en muziek.

Onderstaand ons all-in arrangement, maar we kunnen de drank ook op nacalculatie berekenen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen

Cafe on Tour all-in

Cafe on Tour all-in arrangement

4 uur onbeperkt tapbier, wijn en frisdrank incl barkeepers.

vanaf 100 personen € 17,50 pp
vanaf 150 personen € 15,50 pp

De transportkosten zijn afhankelijk van het afleveradres.

Maak een keuze uit alle catering opties

Spareribs op de gril

Barbecue

Shaving dishes met gehaktballen

Buffet

Bavarois

Dessert

Drankjes

Drank

Salade met druiven
Partypan en gas barbecue
Broodjes op schaal
Tuinfeest
Stokbroodjes met zalm
High Tea

Stuur een bericht

Op al onze leveringen en diensten zijn de algemene voorwaarden en privacy verklaring van Troost Catering van toepassing.

Pin It on Pinterest

Share This