Over ons
Ons team
Troost bedrijfshal 2

Over ons

In de jaren 90 zijn we in Hooglanderveen naast ons poeliersbedrijf begonnen met het verzorgen van barbecuepakketten, in 2000 vanuit ons nieuwe bedrijfspand aan de Jupiterweg te Zeewolde.

In 2004 zijn wij verder gegaan onder de naam Troost Catering en zijn we naast het leveren van barbecuepakketten ook complete catering en partyverhuur gaan verzorgen, dit is in de jaren erna steeds verder uitgebreid en hebben we veel ervaring opgebouwd in het verzorgen van feesten en evenementen.

Van kleine tot grote feesten
U kunt bij ons terecht voor een barbecue, buffet en diverse foodtrucks en foodstands, maar wij kunnen ook de complete catering en aankleding van uw feest of evenement verzorgen,
Wilt u veel gasten uitnodigen, feesten met meer dan 150 gasten zijn geen enkel probleem, we hebben ruime ervaring in het verzorgen van feesten met grote gezelschappen.

Barbecuespecialist
Wij verzorgen barbecuepakketten vanaf 5 personen, maar ook voor grote groepen kunt u bij ons terecht, ook verzorgen wij koks die bij u op locatie de barbecueproducten bereiden,
Dit kan al vanaf 30 personen, maar niets is ons te gek, wij hebben zelfs voor 4000 scouts al eens een barbecue mogen verzorgen, wij maken al meer dan 30 jaar zelf onze verse barbecuespecialiteiten, op de Jupiterweg hebben wij een gekoelde productieruimte, koelcel en keuken.

Contact
Mail:
  info@troostcatering.nl
Tel: 036 5234792
Jupiterweg 20
3893 GD Zeewolde

Onbezorgd genieten
Omdat wij jarenlang ervaring hebben in het verzorgen van tuinfeesten, bruiloften en bedrijfsfeesten, weten we hoe we een geslaagd feest voor u kunnen verzorgen.
Wij zorgen dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt tijdens uw feest of evenement.
Wij zijn geen bedrijf waar de etiquette voorop staat, we houden van een ongedwongen, prettige sfeer, waarbij iedereen zich thuis voelt.

Alles onder 1 dak
Kiezen voor Troost catering is kiezen voor een totaalconcept.
Wij verzorgen niet alleen catering maar beschikken ook over een groot assortiment partyverhuurartikelen en decoratiemateriaal, zodat we uw feest of evenement compleet en tot in de puntjes kunnen verzorgen.

Wij hebben korte lijnen en u heeft één aanspreekpunt!!

Bus en aanhanger
Personeel
Bedrijfshal met springkussens
Voorbereidingsruimte
Live cooking op tropical party
Barbecues
Spiesjes en hamburgers bij open vuur

Stuur een bericht

Op al onze leveringen en diensten zijn de algemene voorwaarden en privacy verklaring van Troost Catering van toepassing.

Pin It on Pinterest

Share This