Verhuur
Verhuur

Maak een keuze uit alle verhuur opties

Kerst

Partyverhuur

Pagode tent

Partytenten

Springkussen Sea World

Springkussens

Spijkerslaan

Spelmateriaal

Sarah en Abraham

Sarah & Abraham

Partyverhuur

Troost catering verhuurt bijna alles voor uw feest, van glaswerk tot meubilair en van verlichting tot feesttent, en voor de kinderen hebben we een groot assortiment springkussens en spelmateriaal. Zo kunnen we uw feest compleet verzorgen.

Bij bovenstaande rubrieken vindt u ons gehele partyverhuurassortiment, voor informatie en advies kunt u contact met ons opnemen.

De vermelde prijzen gelden voor 1 huurdag.

Bezorgen

 • Wij kunnen uw bestelling ook bezorgen, de bezorgkosten die worden berekend zijn afhankelijk van de afstand en de order grootte, hiervoor ontvangt u een vrijblijvende   prijsopgave.
 • De afleverlocatie is goed bereikbaar met een kleine vrachtwagen en  de losplaats is zonder obstakels op maximaal 10 m afstand van de vrachtwagen.
  Is de toegang zoals de oprit geblokkeerd, deze graag voor ons bezoek vrij maken de aflevering vind plaats op de begane grond.
 • Voor levering op moeilijk bereikbare plaatsen of op een verdieping worden extra kosten in rekening gebracht.
 • Bij ophalen dienen de verhuurartikelen schoon en droog en op dezelfde manier klaar te staan zoals afgeleverd. Wij leveren standaard tussen 08.30-17.00 uur. U kunt eventueel de dag voorafgaand telefonisch contact met ons opnemen over de bezorg- en of ophaaltijden.

Contact

Troost catering
Jupiterweg 20  Zeewolde
Tel. 036 5234792
info@troostcatering .nl

Afhalen

 • U mag uw bestelling zelf komen afhalen en retourneren bij ons bedrijf in Zeewolde. Wij beoordelen wel of de bestelling hiervoor geschikt is en vragen dit om met passend vervoer op te halen.
 • Voor het afhalen en retourneren van bestellingen zijn we van maandag t/m zaterdag.  Geopend van 8.30 tot 12.30 en 13.30 tot 17.00 uur.
  Van 1 mei tot 1 oktober kunt u ook op zondag uw bestelling afhalen/ retourneren van 11.00 tot 15.00 uur.

Retourneren

 • Wij vinden het belangrijk dat u onze verhuurartikelen schoon en in goede staat ontvangt. 
 • Wij ontvangen de goederen graag weer schoon en in goede staat retour. Wanneer u geen tijd of zin heeft om zelf de materialen schoon te maken, dan kunnen wij dit ook voor u doen,  hiervoor worden wel schoonmaakkosten in rekening gebracht.
 • Bij breuk , schade of vermissing wordt de vervangingswaarde of reparatiekosten berekend.

 

Op en afbouwen

Ook kunnen wij de op-en afbouw van uw bestelde artikelen verzorgen, u ontvangt hiervoor altijd eerst een offerte van ons.

Wij bezorgen onder andere in :

Zeewolde

Almere

Lelystad

Biddinghuizen

Dronten

Harderwijk

Hierden

Ermelo

Nijkerk

Hoevelaken

Amersfoort

Hilversum

Huizen

Bussen voor tweede bedrijfspand
Zomerfeest binnen
Zomerfeest binnen
Bedrijfshal
Partytent
Bedrijfshal

Stuur een bericht

Op al onze leveringen en diensten zijn de algemene voorwaarden en privacy verklaring van Troost Catering van toepassing.

Pin It on Pinterest

Share This